Baner

Zvijezda ADID ekipe YokoO i berlinska techno senzacija VTSS stižu na No Sleep Festival!

Utorak, 08 Listopad 2019

Maratonski No Sleep Festival koji će tokom besanog vikenda u Beogradu okupiti tisuće ljudi iz preko 30 zemalja svijeta, upravo je dobio nova pojačanja!

Počevši od petka popodne 8. pa sve do duboko u nedjelju 10. studenoga, nizu fantastičnih imena među kojima su Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i brojni drugi, pridružit će se i najtraženija mlada zvijezda berlinske techno scene, VTSS, kao i popularna zvijezda vodeće DJ ekipe Burning Man festivala i izdavačke kuće "All Day I Dream", YokoO. Prvog jutra na glavnom plesnom podiju kluba Drugstore, nastupit će i Human Rias, rezident kultnog minhenskog kluba MMA, s kojim će DJ pult dijeliti i regionalni techno producenti sa zavidnom međunarodnom karijerom Lag i Forest People, a već sutradan, u isto vrijeme i na istom mjestu, uz perjanicu ADID ekipe vrtit će i vedete beogradskog progressive zvuka, Bokee i Popi Divine. Uskoro stižu i prve ulaznice za pojedinačne događaje poput ovih partya u Drugstoreu, ali i u Glavnom hangaru u Luci Beograd, i to po prvim i najboljim cijenama samo za najbrže u četvrtak 10. listopada točno u 10h.

Fantastični setovi već su najavljeni za petak, 8. studenoga na glavnoj festivalskoj lokaciji u Glavnom hangaru u Luci Beograd te će prijestolnica ugostiti imena među kojima su Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser i mnogi drugi čija će imena uskoro biti poznata javnosti. Prikladnu završnicu ovog spektakularnog programa priredit će VTSS u subotu ujutro na službenom afteru u Drugstoreu. Ova umjetnica poljskog porijekla polako zauzima poziciju vodećeg izvođača novog berlinskog vala, a sirovim pristupom techno, acid, EBM pa čak i hardcore žanrovima osvaja publiku širom svijeta, kako svojim setovima, tako i izdavanjem materijala za etikete Skin i Haven te doprinosu njujorškom kolektivu Discwoman. Slavu je stekla kao rezident kultnih Brutaż događaja u Varšavi, i u svom matičnom klubu Jasna1, dok danas redovno nastupa u klubovima kao što su berlinski Berghain, amsterdamski De School, madridski Mondo i londonski fabric.Upravo ova, jedna od vodećih svjetskih institucija elektronske glazbe, na svega par odabranih svjetskih lokacija, među kojima se našao i Beograd, ove godine obilježava 20 godina besprijekornog rada. Program velike proslave londonskog kluba fabric na No Sleep Festivalu 9. studenoga predvode DJ tandemi Bicep i Mind Against, danska zvijezda Anastasia Kristensen, kao i rezidenti kluba Terry Francis i Anna Wall. Snažne emocije iz Glavnog hangara u Luci Beograd bit će prenesene i na službeni afterparty drugog festivalskog dana, jer u kultni Drugstore sa svojim blendom francuske zavodljivosti i australske neposrednosti stiže YokoO. Nakon što je guru "All Day I Dream" ekipe Lee Burridge prošle godine nastupio na No Sleep Festivalu, a potom na No Sleep pozornicu Exita doveo i cijelu svoju ekipu, i ove godine Beograd je nezaobilazan za ADID obitelj čiji će zvuk u trosatnom setu predstaviti producent čiji je album "Nothing Can Compare" već obilježio godinu na izmaku.

Za ovogodišnji No Sleep Festival vlada ogromni interes te će Beograd 8. i 9. studenoga ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske glazbe iz preko 30 zemalja svijeta. Samo u preliminarnoj prodaji otišlo je gotovo tri puta više ulaznica nego prošle godine, a ograničeni kapacitet kolosalnog Glavnog hangara u Luci Beograd, već je dostigao prvu trećinu i ovim tempom ide ka rasprodaji prije festivala. Cijene ulaznica u prvoj i najpovoljnijoj redovnoj seriji su 190 kn za standardnu festivalsku i 340 kn za VIP narukvicu, a mogu se pronaći na stranici Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mjestima u mreži Entrio i Ticketshop.Glazbena platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svjetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su New York, London, Moskva, Sao Paulo, Barcelona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gdje će uz spektakularne događaje u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne partyje, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvijezda festivala.

Zvijezda ADID ekipe YokoO i berlinska techno senzacija VTSS stižu na No Sleep Festival!