Skip to main content

Carl Cox i Nile Rodgers udružili snage na zajedničkom singlu

Hype over 9000. Legenda elektroničke glazbe Carl Cox, udružio je snage sa još drugom legendom, Nile Rodgersom i zajedničkim snagama kreirali traku.

Piše: 

S jedne strane Carl Cox, DJ koji dominira elektroničkom scenom, ne godinama, nego desetljećima, kojeg na svakoj fotografiji vidite sa osmjehom na licu sa druge strane susreo se sa jednim od osnivača disco fenomena, benda Chic te odlučili na zajedničke produkciju, Beat The Track.

U svojoj karijeri Nile Rodgers imao je itekako uspješne ulete u svijet plesne glazbe što potvrđuju i suradnje sa Disclosure, Avicii i sa jednim od najutjecajnim bendova elektronike, Daft Punk na njihovom zadnjem albumu Random Access Memories. No ova najnovija suradnja kako za Carl Coxa tako i za Nile Rodgersa označit će veliki uspjeh za njihove karijere u kojoj su surađivali sa imenom koje je ostavilo upečatljivi trag u svojim poljima.

Zadnji singl, Carl Cox je izdao 2016. godine za svoju etiketu Intec čime je obilježio njeno stoto izdanje svojom produkcijom Your Light Shines On, dok je zadnji uradak, proizašao iz njegova studija bio remix za Yousefa koje je izašlo na Crosstown Rebels.

Putevi su ih spojili na prošlogodišnjem Ulta Music Festivalu gdje je tako dogovorena suradnja koja je 27. listopada izašla kroz Bush Records. Spomenuti singl Beat The Track dodatno je pojačan sa dva remixa koja su odradili Steve Ward te Drumcomplex & Roel Salemink.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop