Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Chris Liebing izbacio je prvo vlastito izdanje nakon devet godina

Srijeda, 18 Travanj 2018

Njemački techno veteran svratio je do Velike Britanje kako bi izdao prve materijale nakon gotovo devet godina.

Za Chrisa Liebinga nedavno se ispunio dugogodišnji san. Potpisom za ikonsku etiketu Mute Records, dobio je priliku da se pokaže fanovima u novom ruhu i da dobiju uvid u ono što od njega mogu očekivati u budućnosti.

Da Liebinga doživljavamo kao osobu kakva je danas uvelike je zaslužan Daniel Miller. Vlasnik i osnivač etikete otvorene prije 40 godina, imali su veliki utjecaj na smjer kojime se techno velikan danas predstavlja. Glazba izdata na toj etiketi, poput Depeche Mode, Yazoo, Nick Cave i DAF više od 30 godina dio je Liebingova života.Poslužili su mu kao inspiracija za najnoviji uradak 'Novembergrey' kojime prekida produkcijsku šutnju dugu devet godina. Radi se o rezultatu trogodišnje suradnje sa Ralf Hildenbeuteom koji je co-producent prvog u nizu izdanja koja će Chris Liebing izdati preko Mute Recordsa.

Prvi uvid u sve ono buduće što slušamo pod njegovim imenom provjerite u priloženome linku.A priliku za čuti nova izdanja uživo imati će posjetitelji Sonus festivala. Liebing je dio bogatog line-upa za šesto izdanje na Zrću. Od 19. pa do 23. kolovoza na Pag stiže velika underground imena, Maceo Plex, Agoria, Valentino Kanzyani, Charlotte de Witte, te mnogi drugi.

Povoljnije ulaznice za regionalne posjetitelje:
ENTRIO https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2018-4520
TICKET SHOP https://www.ticketshop.hr/hr/e/sonus-festival-2018/1549/
TISAK MEDIA prodajna mjesta https://www.ticketshop.hr/hr/pos-list/>Prati Sonus festival virtualno<
Facebook
Instagram
Soundcloud
[FB Event]