Skip to main content
  • 7.04.2017.

Diyala ima novi live video i suradnju

Najbolja underground MC/vokalistica s ovih prostora Diyala koja iza sebe ima dva albuma „Rapstract“ i „D.I.Y.“  već neko vrijeme s crnogorskim producentom Andrijom Krivokapićem (Masturbeator) radi na novim materijalima.

Piše: 


Iako još nekoliko pjesama čekaju dovršavanje, Diyala je odlučila s publikom podijeliti djelić novije produkcije uz dvije već otprije publici poznate stvari kroz svoj live showcase video uz DJ Yesha snimljen uživo u klubu KSET.   
{youtube}nwbkbml9NTw{/youtube}

U videu se nalaze isječci 6 Diyalinih pjesama od kojih su dvije starije „Heart Juice“ producirana od strane švicarskog dvojca Reverse Engineering te „Gedup“ koju je producirao naš producent NMC, za koju je Diyala snimila i svoj posljednji video spot, mračan i mističan kao i sve dosadašnje suradnje nje i Filipa Filkovića Philatz-a koji je snimio i režirao i novi live video koji vam predstavljamo.
{youtube}MsvhMpuvq0M{/youtube}

Preostale 4 stvari u videu su novi materijali rađeni s već spomenutim Andrijom Krivokapićem, te su dio cjeline koja će uskoro biti predstavljena publici. Imena pjesama su „Take It“, „Rock Aware“, „Sky In The Sky“ te opaki dancefloor banger u maniri The Prodigya, „World Raw 3“.

Osim što se bavi autorskim stvarima Diyala voli i u suradnje te je po drugi put zaplovila i house vodama. Nakon odlične suradnje s berlinskim dvojcem Danza Macabra na pjesmi „In For It“ koju je remixirao i veliki Mathew Herbert, nedavno je izašla i njena suradnja s našim sve traženijim producentom Andreom Ljekajem na stvari „The Unsaid“ izašloj na odličnoj etiketi Save Us.
{youtube}eKFq26qJyj8{/youtube}

Osim što je iznimna performerica, Diyala je poznata i po svom ekstravagantnom modnom te scenskom izričaju te svojim nastupima često prisutnima koji je gledaju po prvi put ostavlja upitnik nad glavom uz pitanje „Ček, ona je odavde?!“. Zasigurno je na njen rad ostavilo traga to što je odrastala u Brooklynu / New York. Veselimo se izazvati takve reakcije na budućim koncertnim nastupima, stoga stay tuned.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2