Skip to main content
  • 29.03.2019.

DJ Mag vrtio premijeru trake Illusion naše Insolate

JoeFarr je napravio kompilacijski album sa 12 produkcija koji će objaviti na svojoj etiketi User Experience 4. travnja.

Piše: 


Nama je ta vijest bitna jer se u ovoj selekciji našla i Insolate iz Osijeka uz trake producenata kao što su Corroid, Ike Dusk, Rowka, uključujući i samog Joa. DJ Mag je prije nekoliko dana zavrtio premijeru trake "Illusion" od Insolate koju možete čuti na dnu članka. Inače kompilacija odiše žestokim techno dionicama koje obuzimaju dušu, a sve to na vrlo respektabilnoj i hvaljenoj etiketi.

Insolate koja je prethodno izbacila na Suari i Homevvork kako navodi autor članka ovim izdanjem i sama kompilacija dobiva na težini i značaju, a može se kupiti ovdje.

"Ideja je bila od ove trake napraviti nešto snažno, ali pritom nije nužno bilo da bude tvrdo i brzo. Puno sam se igrala sa slojevitim zvučnim dizajnom koristeći različite instrumente i ritam mašine za acid, te Monark-ov sintesajzer i Elekron analog rytm za bass i ritam sekciju", ističe Insolate. Premijera trake je u nastavku!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2