Skip to main content
  • motovunski

Filip Motovunski novim izdanjem širi dobru vibru

Nakon što je prije mjesec dana Filip Motovunski izdao remix za Bad Taste Recordings, ovoga puta u pitanju su četiri svježe trake koj stižu kroz Check Out The Vibe EP.

Piše: 

Naslovna foto

motovunski

U drugom kvartalu ove godine, Filip Motovunski predstavio se na Bad Taste Recordingsu sa dvije moćne trake za etiketu, Right Here i Lava VIP. Potom je, prije mjesec dana uslijedio i remix koji je odradio za traku Belly Of The Beast autora Hornsman dok je za vokalnu dionicu zadužen bio Jah Mason.

Uvijek veselog duha, momak iz Motovuna sada upisuje još jedno veliko izdanje u svoju diskografiju. Check Out The Vibe sljedeća je velika stvar za Filipa koji će kroz četiri trake, Check Out The Vibe, Totem Hunt, Atmosfire i Whisper još jednom pokazati kako mu je teritorij drum n bassa u malom prstu. Trenutno, na preslušavanje imamo samo naslovnu traku, ali taman će biti dovoljna da provjerite kakvu vibru širi ovogaa puta.

Dok čekamo preostale tri trake, Check Out The Vibe, fuzija je funky i hip hop elemenata ukomponirani su u cijelinu zajedno sa jump up segmentima koji su već dobro uigrana shema kod Filipa Motovunskog, gdje se uvijek osjeti pomak prema naprijed.

Prvo će 17.11. stići ekskluzivno izdanje za Beatport, dok će u vremenu 1.12. i ostatak svijeta moći u svoju kolekciju staviti EP.

[FB]
[SC]
[BTRec]
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop