Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Podržavaju ga i velika imena: Hrvatski EDM producent Loreno Mayer ima novi single

Srijeda, 22 Prosinac 2021

Loreno Mayer je hrvatski EDM producent koji trenutno živi u Irskoj, a o njemu smo prvi put pisali nedavno pošto je jedan od 10 naših najtraženijih producenata na Shazamu


Njegovu glazbu podržavaju veličine kao što su Ferry Corsten, Nicky Romero, Cosmic Gate, Markus Schulz, Above & Beyond itd., a valja izdvojiti i etikete za koje je izdavao Enhanced Music, Black Hole Recordings, Cr2 Records, Interplay Records, Elliptical Sun Excelsior Music.Loreno je upravo izdao novu pjesmu "I'm Loving You" u suradnji sa pjevačicom Enyom Angel iz Australije. Pjesma je izdana na Glow Records i ima Lyrics video koji možete pogledati u nastavku.Enya je radila prije sa poznatim svjetskim producentom Darudeom koji je napravio "Sandstorm". Ovo je četvrta suradnja Mayera i Enye. Jedna od pjesama je bila izdana prošle godine na Enhanced Music "Who You Are" koja je bila puštana od strane najvećih imena Markus Schulz, Andrew Rayel, Omnia, Ferry Corsten, Kryder itd.

Njegov set moći ćete poslušati 7.1.2022. u Jezgri na Radiu Split od 23h, a potom i u našem regularnom podcastu. Pratite Lorena Mayera na ovom linku.

Podržavaju ga i velika imena: Hrvatski EDM producent Loreno Mayer ima novi single