I Hate Models i Amelie Lens sa novim remiksom stižu na Sonus

Srijeda, 17 Srpanj 2019

Ali Wells, poznat kao Perc, jedan od najnaprednijih pojedinaca u technu, umjetnik koji je na vodećim izdavačkim kućama kao CLR, Kompakt, Drumcode, Stroboscopic Artefacts i Ovum kao i na vlastitoj svjetski poznatoj Perc Trax.


Sa njegovog albuma "Bitter Music" iz 2017. jedna traka imena ‘Look What Your Love Has Done To Me’ oduševila je DJ-e i plesne podije velikih svjetskih festivala, a ta priča još je i danas vrlo aktualna.Perc Trax tako 26. srpnja (na vinylu, a sedam dana poslije i digitalno) izbacuje dva remiksa ove pjesme koje potpisuju I Hate Models i Amelie Lens. I Hate Models kao debitant na Sonusu ove godine je izdao i svoj prvi studijski album "L'Âge Des Métamorphoses" upravo na Perc Traxu. Oboje će ovoga ljeta biti dio Sonus festivala od 18. do 23. kolovoza na Zrću, kao i još preko 60 imena, a čitav line up provjerite ovdje.
Pa za pet dana Sonusova soničnog sanjarenja od sumraka do zore po upade kao ponosni Balkanac/ka navrati u dveri Entria baš ovdje i ugrabi si svoju povoljniju Ex-Yu opciju. Nastavi vjerovati u zvuk i vidimo se na Zrću!

I Hate Models i Amelie Lens sa novim remiksom stižu na Sonus