Skip to main content

Klass s novim imprintom izdaje kvalitetnu glazbu besplatno!

Klasa stoji kao ona koja sugerira kvalitetu, standarde, dostojanstvo, still, ponos i vrijednost iza onoga što radiš, nužno se smještajući na svoje mjesto na ljestvici kroz pozitivnu konkurenciju s klasom iznad ili ispod.


Konkurencije nose svoje negativne konotacije samo u kapitalističkoj utrci za profitom. Ubiješ li stoga hidru koja upravlja dominantnom socijalno-ekonomskom klimom svoga trenutka u vremenu dogodi se nešto magično. Bez Don Quiotovske potrage za stalno rastućim bankovnim računom, koja nikada ne nalazi zadovoljenje, stoji sonični altruizam, glazbeni, ljudski i umjetnički način da dijeliš.

U pozadini dobronamjernih inklinacija koje ne žele biti uprljane koristoljubljem stoji novi mladi imprint Deepnd Records, jednako tako mladoga, svježe punoljetnog gospodina iz Novske, a alias Klass krije Filipa koji je Hrvatsku zamijenio Dusseldorfom u istraživanju housea i nešto oštrijeg mu brata electro housea.

2014. odnosi nagradu za Croatian Youngest DJ, a do sada su se puti križali s labelima poput Beatality Records, Urbanlife Group, Hochspannung Records, 5howtime Music, HeadzUp Records i globalno poznate bombe Spinnin' Recordsa koji ga prima u svoj Talent Pool i predstavlja njegovu traku kao traku tjedna, a 2017. ga  je ujedno zatekla i kao jednoga od 8 umjetnika na ADE Beats From Croatia kompilaciji.

Tek mladica, na sceni prisutan od 2012., time stavlja još impresivniju točku na i ove dobronamjerne ideje u kojoj bi znanje i glazba trebali biti univerzalno dostupna dobra, neovisna o financijama onih u njih zaljubljenih. Label je rođen u bablje ljeto prethodne godine, a prvo Izdanje "Klass – This Musik (Original Mix)" potvrdilo je ispravnost dobrohotne misije s preko 15 000 slušanja u prvih pet dana. Uslijedila je No Nameova traka  "Out Of Here" da bi od jučer službeno bila dostupna i Klassova vlastita "Bassface".

Ono što ideje uglavnom rade najbolje jest da rastu, pa tako nedavno u narativ upada i Friday Mixtape priča gdje je u prvom izdanju gostovao jedan s Armada obiteljskog stola, eedion.

Demo trake se prihvaćaju na deepndrecords@gmail.com kao linkovi na privatne Soundcloud objave, a Klass razmatra sve pristiglo s Deep House, Tech House, Techno, Future House, House, Tribal, Experimental House i Nu House lepeze.

Budućnosti su uvijek neizvjesne koliko god bio pripremljen, ali trud, srce i rad imaju tendenciju okrenuti šanse u tvoju korist, a zapreke se povuku pred voljom i predanosti! Pa baci oko na službena sidra imprinta na Facebooku i SoundCloudu i upamti – nikada više nećeš biti tako mlad kao što si sada pa samo pleši, pleši, pleši!

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop