Skip to main content

Kodin predstavlja Snake Lies EP

Na prvom izdanju Korsakov Music label-a u 2021. godini, Kodin predstavlja Snake Lies EP, kolosalno umjetničko djelo prožeto dancefloor, neuro i tech drum&bass vibeom u savršenoj sinergiji, na kojem surađuje s Tashom Baxter, Billainom, Hinkstepom, Outcrierom & Saimiri.

Piše: 


"Wow", "Woooooow", "Što?!", "WOOOOOOW", "KAKO?!"

Po riječima samog label boss-a AL/SO-a Kodinova produkcija koju je pokazao u ovom EP-u bila je toliko jedinstvena, žestoka, a opet melodična, eksperimentalna, ali catchy, da je zaključio da je ne može ne potpisati. I tako je rođen Kodinov debut EP na poznatom nizozemskom labelu.

Od vokala predivne Tashe Baxter koja daje posebnu čar Snake Lies EP-u, sve do konačnog epskog rollera Lost I s Hinkstepom, Outcrierom i Saimiri, Snake Lies EP vas hvata za grlo i ne prestaje stiskati sve dok ne postanete plavi kao Papa Štrumpf. I apsolutno se isplati.

Masterclass vokala i tamnih bassova šamarat će vas po licu za vrijeme slušanja We Won't Obey trake, a  jedan od najboljih funky rollera kojeg ćete ikad čuti u traci Cyberpunk, spreman je za rasplesati plesne podije diljem svijeta.

Usred samog EP-a nalazi se nevjerojatna kolaboracija s Billainom, pravi masterpiece kako u smislu muzikalnosti tako i samog bass dizajna. Produkcija koja iskače u moru onih koje iskaču.

Ne za one slabih srca. Kodinov muzički napredak je izniman, što pokazuje kombinirajući svoju tehničku snagu s neobičnim melodijskim čarobnjaštvom, a njegovo prvo izdanje za Korsakov Music ostavit će vas da molite za još.

Snake Lies EP trenutno je dostupan ekskluzivno na Beatportu i Spotify-u, a 29.1. bit će i worldwide na svim dostupnim medijima.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop