Skip to main content
  • 17.06.2017.

Lažni press najavio Mobyjev novi album “More fast songs about the apocalypse”!

Kao astronaut neobičnog, vegan naklonjen ovisnostima, tip koji slijedi sasvim svoj beat nezamoren onime tko bi trebao biti – gospodin Moby je iznova stao s Void Pacific Choir zborom kako bi složili novi album o temi sasvim jednako legitimnoj kao i bilo koja druga – apokalipsi.

Naslovna foto

Moby


Album imena "More Fast Songs About the Apocalypse" izašao je u free download verziji 12. lipnja. Nakon inicijalnog albuma sa zborom iz 2016. "These Systems Are Failing", novi album stigao je uz lažnu press najavu Johna Millera, fiktivnog publicista kojega je sadašnji predsjednik Trump izmislio u 80-ima. Tekst najave (sve gramatičke pogreške su namjerne i dio originalne najave) glasi. "umjetnik moby, koji je star i tužan, izdaje albume broj 2 s void pacific zborovima – navodno “MORE FAST SONGS ABOUT THE APOCALYPSE. ne mogu reći da mi se sviđa, ali ovdje je. napravili su album #1 prošle godine kada je moj šef, donald j. trump (koji je stvarna osoba, baš kao ja) postao predsjednik sjedinjenih američkih država"

Nakrcan lošom gramatikom, pogreškama u pisanju, uvredama, nekoliko Trumpovih najdražih fraza i spominjanjem Mobyjeva odbijanja da se pojavi kao DJ na inauguraciji, dok paralelno napominje kako je prvi album bio "vrlo glasan", a na drugi se referira riječima "samo pogledajte naslov. prilično je jasno. ali kao da mrze Ameriku i da misle da nije ponovo velika" spontano ih nazvavši još uz put i "idiotima" jer su ponudili album besplatno, najava postaje komična satira i društveni komentar.

Track lista:

1. “Silence”
2. “A Softer War”
3. “There’s Nothing Wrong With the World There’s Something Wrong With Me”
4. “Trust
5. “All the Hurts We Made”
6. “In This Cold Place”
7. “If Only a Correction of All We’ve Been”
8. “It’s So Hard to Say Goodbye”
9. “A Happy Song”

Novi album s 9 sasvim svježih glasno apokaliptičnih uradaka kao i prethodni These Systems Are Failing možete skinuti s bandova vlastita We Transfer sitea. Uživajte u prvom redu Mobyjeve disonantne kataklizme!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk