Baner

Logično dobrog ukusa Filip Motovunski napravio remix za 'Bad Taste Recordings'

Srijeda, 13 Rujan 2017

Povratak Filipa Motovunskog na Bad Taste Recordings sa novim remix kako bi ponovno predstavio fuziju svog zvuka


Prije nekih dvadesetak godina dok je iz školskih klupa promatrao oblake kako prolaze i slušao ptičji pjev prije nego ga je školsko zvono razbudilo i vratilo na mjesto, Filip Motovunski zaokupljao je svoje misli glazbom. Ako ste rođeni u ''pravo vrijeme'' onda je sigurno hip hop bio izbor za vaše prve korake. Ostavivši trag na brojne DJ i producente, ni Filip mu nije mogao odlijeti. Odrastao na beatovima Run DMC-a, Cypress Hilla, Beastie Boysa i domaćih snaga Tram 11 i Bolesne Braće otkrio je svoj groove koji ga je odnio u glazbene vode i pronašao ono potrebno za iskazivanje svoje kreativnosti.


Godinama kasnije dobio je poziv od drum'n'bass koji mu je ponudio jednistvenu priliku i poručio ''upoznaj me bez imalo sumnje i postat ću tvoj najbolji prijatelj''. S obzirom kako je groove bio taj koji je mu bio od značajne važnosti, u drum'n'bassu je pronašao svoje utočište i od toga dana živi ga punim plućima. Kako mu je drum'n' bass pružio slobodu i kreativnost koja mu je trebala, odlučio se baciti u produkcijske vode, gdje je logičnim izborom odabrao Logic kao svoj alat za izradu materijala i do danas izbacio hrpu toga. Jedan takav materijal upravo se sprema biti plasiran na tržište i poslužiti kao odličan temelj za izgradnju odlične vibre na flooru.


Punog imena Filip Vrtarić, sa Istarske adrese, Motovunski je doplivao do Bad Taste Recordingsa i napravio remix za ''Belly of the Beast''. Filip sebe prezentira kao fuziju svih podstilova drum'n'bassa i to je upravo ono što je bilo potrebno da postane dio Bad Taste crewa. ''Belly of the Beast'' složili su dvije reggae zvijezde, Jah Mason donio je dašak Jamajke, a sa druge strane imamo regionalni izdanak iz Srbije, Hornsman Coyotea. Original je izdan prije par godina, ispunjen catchy ritmom i bilo je vrijeme da se vrati na playliste podruma i festivala u novom ruhu. Vrijeme je ključni faktor koji se navodi kod Filipa za daljni razvitak i kao naručeno za stol mu je došla ponuda za ovaj remix. Sjeo je u svoj studio i napravio ovu zvijer. Reggae đemanje, buildup od kojeg ćete poželiti iskočiti iz svoje kože prije nego iscure masni bassevi i zaronite u potpuni drum'n'bass spreman da razvali zvučnike.
Budite veseli i nasmijani i svakako provjerite ovaj remix, a zanimljivu priču s Motovuna može pročitati i u intervjuu koji je odrađen ranije tokom godine.

Logično dobrog ukusa Filip Motovunski napravio remix za 'Bad Taste Recordings'