Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Matroda je izbacio novi EP -Jack The House 3-

Ponedjeljak, 28 Studeni 2022

Hrvatski DJ proširuje svoj diskografski katalog za još jedan EP u seriji Jack The House

Nakon uspješnih “Jack The House” i “Jack The House 2” EP-ja, Matej Rodić poznatiji kao Matroda je nastavio u istom ritmu i2022. godinu zakucao s šest traka na novom EP-ju “Jack The House 3”.

Kroz 2022. Matroda je objavio nekoliko traka, a “Wasting Time” i “Temperature” su našle svoje mjesto na novom EP-ju koji donosi prepoznatljivu kombinaciju tech i bass housea. Ostale četiri trake su traženi Matrodini ID-jevi iz setova, a posebno je zanimljiva stvar “Mozart” gdje hrvatski DJ spaja elemente klasične glazbe s elektroničkom.
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATRODA (@matrodamusic)Jack The House 3” objavljen je na Matrodinoj etiketi “Terminal Underground”, a dostupan je na svim streaming platformama.

Kako zvuči novi EP iz prve ruke trenutno prati američka publika, jer je Matroda do kraja godine nastupa po Sjevernoj Americi u sklopu svoje turneje “Jack The House”.

Podsjetimo, zagrebački DJ ove je godine zauzeo visoko 19. mjesto na ljestvici najboljih producenata prema 1001tracklistsu. Matroda godinu može završiti i s još nekoliko priznanja. Nominiran je za Nagradu Ambasador u tri kategorije - “Ambasador Hrvatske u svijetu”, “House izdanje godine” i “Izvođač godine”.