Skip to main content

Njujorčani na Technodromeu!

Aerodromi, hipodromi, heliodromi i…. technodromi. Baš ovaj potonji, objašnjavajući nomenklaturno sam sebe, naziv je labela u vlasništvu DJ Ogi-ja.


Ogi je onaj koji na domaćoj sceni gazi od tako davne 1995. internet je bio brutalno spori deail-up, partijalo se posvuda, nije bilo pametnih telefona i za ploče si se grabio kako si stigao. Ogi u ovom žrvnju posljedično postaje jedna od centralnih ličnosti riječke techno scene, djelujući kao suradnik "X-music" showa i jedan od začetnika "Energetica Musica". Kao dio organizacijskog krda Energetica teama ujedno je bio upleten i u podizanje sjajnog opena aira Exotica. Pitaš li ga kojim žanrovskim kvartovima se kreće za odgovor ćeš dobiti hard techno i mračne ćoškove elektronike u kojima svjetlo reže tehnikom miksanja na tri decka.

Odjekivalo je binama najvećih festival i klubova kao što su Dance Valley, Love Parade, Montagood, MTV Valkana Beach Festival 08 Grobnik, Citadela i Imperium, Cosmo, Opposite Xpression, Liberty White i Footworxx, Paradog, Massacrate, Lov.e, Zoreks, Florida 135, Maracana i Central Park, Blau, Cinema , Ambasada Gavioli, Lagoa, Inbox i k4, Factory, Dom In Berg, Habitat, Cazin i Tunel, Fabrik u Ostravi, Suburbia, Goin, ExExtreme…

No ovoga puta nismo ovdje da bismo zalijevali stare lovorike. Napredak je moguć samo u sada i baš ovdje u ovome sada tu smo kako bismo predstavili novo izdanje s Technodrome-a "Room 7. 3D", koje si je 6 dana držalo i 1. mjesto Beatportove hard techno liste. Original je nastao kao suradnja tehno producenata i vokalistice iz kozmopolitskog lonca za taljenje koji jest New York  – Young Bad Twinz & JD Powell Feat Rcr. Uz original na izdanju se zateklo i pet remixeva gdje su kroz prostore sebe za nove teksture soničnog stvar provukli Mystic (Hr), Tawa Girl (Fr), Cristian Arango (USA), Voodoopriester (Ger), Ogi (Hr). Trake se osjeti slobodnim istražiti na narančastim mekim snagama SoundClouda, a želiš li se baš uštimati na Ogi-ev mračni pritok oko u oko u narednih mjesec dana možeš ga loviti na sljedećim lokacijama niže. Sretan ti start dugogo toplog ljeta!

03.6. Student Day Festival, Warehouse Export Drvo, Rijeka
09.6. Stealth, Los Angeles, California
17.6. Clossing party, Crkva, Rijeka
26.6. Beatz & Cutz Festival, Kutina

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop