Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Nora En Pure ugostila Nebs Jacka na Purifiedu

Utorak, 16 Kolovoz 2022

Nebs Jack nastavlja svoj uspon na svjetskoj elektroničkoj sceni, a najnovija suradnja sa etiketom Nore En Pure Purified plasira glazbu ovog autora rame uz rame sa nekim od najvećih imena ovog žanra današnjice


Globalno poznata po svojim eteričnim nastupima, kraljica deep house-a Nora En Pure posljednjih je nekoliko godina dosegla vrhunac elektroničke scene, koji se osim kroz nastupe uveliko ogleda i kroz mnogobrojna uspješna izdanja, koja na svjetlost dana izlaze pod etiketom Purified, a dopiru do miljuna slušatelja putem istoimenog Radio Show-a.Radio Show Purified uskoro će obilježiti 300. izdanje, a sa bazom koja premašuje brojke od gotovo 3 miljuna slušatelja mjesečno samo na servisu Spotify, utjecaj koji ima globalnu glazbenu scenu je enorman i apostrofira artiste koji izdaju pod istoimenom etiketom na način da njihova glazba postaje istovremeno važna i uspješna.

Regionalno prepoznatljivo ime Nebs Jack našao je svoje mjesto pod okriljem ove etikete sa svojim novim trekovima „Venus“ i „Habit“.

„Venus“ i „Habit“ su nakon premijernog predstavljanja u posljednjem izdanju Radio Show-a Purified, službeno objavljene kroz VA kompilaciju etikete Purified, pod nazivom „Fragments X“.