Nova Hardcore traka regionalne suradnje Noizephaser & Downshifterz

Ponedjeljak, 07 Rujan 2020

Downshifterz dolazi iz malog grada po imenu Žepče (BiH). Svoju prvu ljubav prema glazbi otkrio je još od malih nogu gdje je kako kaže slušao razne žanrove glazbe.


Sa samo 14 godina po prvi put je počeo samostalno raditi produkciju i proučavati glazbeni svijet. U 2006. godini otkrio je za glazbene žanrove Hardstyle i Hardcore koji nisu kako kaže jako poznati iz mjesta od kuda dolazi i također ne može zamisliti ni dan bez toga.Tijekom iste godine, započeo je sa javnim djelovanjem i predstavljanjem svoje glazbe, te unatoč tome što je scena po pitanju ovih žanrova jako slaba, apsolutno nikada nije odustajao.

U suradnji sa Noizephaser-om iz Požege napravio je hardcore traku pod imenom "Break The Core" koju su odlučili izdati diljem svijeta.Nikola je producent Hardcore žanra iz Hrvatske (poznat i pod aliasom DJ Nikola za druge žanrove), ali od 2019. godine predstavlja i producira Hardcore pod novim imenom Noizephaser. Početkom 2019. je osnovao i Hard Dose Podcast, sa kolegom Antonio Šubert, a Hard Dose Records početkom 2020. Od 2009. drži i Croatian Hard News, gdje promovira i piše vijesti o Hard sceni iz svijeta i Hrvatske.

Nova Hardcore traka regionalne suradnje Noizephaser & Downshifterz