Skip to main content

Novo 100% domaće izdanje na Beatalityu – ‘Croatia Vibes’

Domaća etiketa Beatality Records nastavlja sa promocijom domaćih mladih telenata, a mini kompilacijom 'Croatia Vibes' objedinili su 6 stvari različitih žanrova u zajedničko izdanje.

Piše: 


Prvu stvar 'Tres Distingue' potpisuje Marin Voya koji iza sebe već ima jedan odličan funky EP na Beatalityu. Ovaj put se predstavio sa super lounge house laganicom idealnom za početak kompilacije. Iza druge stvari naziva 'Get House' stoji Josip Wolf sa nešto tvrđim modernim house zvukom, a ni njemu ovo nije prvo izdanje za Beatality jer se već predstavio singlom 'Feelin' It' prije nekoliko mjeseci.

Na broj tri smjestio se Marul s ritmičnom tech house vožinjcom koja nas vozi do broja četiri – Klass i njegova stvar 'Ring The Bells' sa super bigroom klupskim soundom. Još jedna tech vožnjica dolazi nam iz Zadra, a potpisuje ju Valle. Riječ je o stvari 'Pirhana' koja nas dovodi pred sam kraj kompilacije, a točku na i postavlja Danitz sa nešto mračnijom techno stvari 'Resolution'. Danitz se na Beatalityu predstavio također i ranije techno EP izdanjem 'Brutalika'.

Kompilaciju možete preslušati i preuzeti na Beatportu.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2