Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Parov Stelar objavio preradu -Late Night Mix- i spot za -Candy Girl-

Ponedjeljak, 07 Veljača 2022

Parov Stelar se vraća i ove godine s glazbenim spotom i još jednom dugo očekivanom zvučnom ponudom, 'Late Night Mix' njegovog nedavno objavljenog elektro-swing hita 'Candy Girl'.


Najpoznatiji austrijski izvozni proizvod potpuno preokreće melodiju. Od sada preko njegove vlastite etikete Etage Noir Recordings, očaravajuća glazba dostupna je za slušanje na svim streaming platformama.Remek-djelo spremno za klub, 'Late Night Mix' 'Candy Girl' stilski se okreće od svog izvornog materijala. Vrlo energičan, propulzivan pristup. Može se pohvaliti snažnom produkcijom, pulsirajućim basom i opojnim vokalnim rezom još jednom zahvaljujući Vallemarie. Od početka do kraja, prerada se također može pohvaliti mnogo bržim tempom od originala.Tempo se na kraju usporava, uvode se sintisajzeri

Nedugo nakon toga, slijedi niz vrtljivih bas linija i instrumenata koji zatvaraju ostatak pjesme. Sve u svemu, besprijekorno izrađena pjesma služi kao zabavna re-imaginacija 'Candy Girl' koja savršeno naglašava svestranost Parova Stelara u studiju.