Skip to main content
  • 16.01.2018.

Polovica Lunar Dawna i PsiloCybian oformili projekt Unknownium te izdali album

Polovica domaćeg goa trance pojekta Lunar Dawn, Kristijan ilišinović, udružio je snage sa PsiloCybianom kako bi oformili Unknownium te izdali istoimeni album.

Piše: 

Današnji dan ostat će upamćen svim trenserima kao početak jedne nove priče u čijoj glavnoj ulozi je dvojac Unknownium. Kristijan i Saša izbacili su album istoimenog naziva kao i projekt te sa istime krenuli u predstavljanje fanovima i onima koji će te to tek postati.

Iz podzmelja premu svjetlosti izdignuo se projekt Unknownium koji slovi kao masna bass kolaboracija ispunjena pubonom koja je namijenjena ispunjavanju praznine našeg neobjašnjivog postojanja s nečijim osjećajima.

U ovom čudno prostoru između uma i svijeta, mi smo četverostrani trokuti. Mi se skrivamo u sjeni, stranci smo koji promatraju strance, nepoznati jedni drugima. Mi smo otpor, vrištanje ludila koje prolazi kroz crne rupe i dane kako bi pronašli šarmere i melodije koje bi nas navele na divlje plesove na slučajnim ljepotama savršenog kaosa.

Album "Unknownium" izdan je za label BMSS Records koji nastavlja svoju politiku kvalitetne glazbe članova obitelji trance scene koji guraju granice sve dalje i više.

Dio ovog trance ludila mogu postati svi koji kliknu na ovaj link koji će ih odvesti do Beatporta gdje je album moguće kupiti.

Tracklist:
1. Unknownium – Unknownium
2. Unknownium – Squareish Sawtooth
3. Unknownium – Absent Presence
4. Unknownium – Greasy Roller
5. Unknownium – Four Sided Triangle
6. Unknownium – Blackholes
7. Unknownium – Someone Elses Memories
8. Unknownium – Randomness Of Thought

[LunarDawn]
[PsiloCybian]
[Unknownium]
[BMSSrec]
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk