Skip to main content
  • 3.12.2020.

Poslušajte novi EP našeg producenta Dekova prije turneje po Aziji

Talentirani hrvatski DJ i producent Dekova 27. studenog izbacio je novi EP Losing My Mind, traku koju krasi spiritualno ozračje

Piše: 


Slušatelje vozi kroz jedinstveno tribal putovanje, te umirujući glas koji vodi kroz niz meditativnih efekata dok privremeno gubimo osjećaj za vrijeme i prostor i zasigurno uspješno dezorijentiramo osjetila.

Dekova je hrvatskoj publici poznat po svojim brojnim nastupima u Opera klubu gdje je nebrojno puta fantastičnim setovima ostavio publiku bez teksta koja se zatim danima nakon partija rado prisjećala svih trenutaka.

Svoju karijeru je također izdefinirao tako što je dvije godine nastupao kao rezident u Aquarius klubu na Zrću za koji u prijašnjem intervjuu za Klubsku scenu navodi:

Doslovno mi je svaka manja gaža bila za odradit kao iz šale, tako da bi mladim DJ-ima preporučio da im bude prvo cilj odraditi koju sezonu i izdrilati se na Zrću, jer je stvarno korisna stvar“.

Radeći konstantno punom parom, Dekova je za prosinac pripremio glazbenu turneju Azijom čime će zadiviti posjetitelje svojom energičnom, razigranom i temperamentnom glazbom. U sklopu turneje planira posjetiti mega klubove Queen Club i DMT Club u Hangzhou, The Room u Shenzhenu, Box Music Festival u Xianu i klub gdje je već godinu dana rezident, legendarni Space Plus klub.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2