Skip to main content
  • 19.01.2018.

Prvo ovogodišnje izdanje Marine Karamarko potpisuje BLKSL ltd

Prvo izdanje Marine Karamarko u 2018. izlazi za domaću BLKSL ltd etiketu.

Piše: 

Naša najbolja Deep-Tech House DJane Marina Karamarko 2018. otvara izdanjem za BLKSL ltd. U pitanju je odlična techno, grooveom napunjena, traka Say What You Wanna koja osim originalnog mixa stiže i sa dub verzijom.

Izdanje vrlo blisko srcu Marine proizašlo je iz slučajnosti. Nakon što je na Blacksoul-ov upit poslala par traka na preslušavanje, polovica PEZNT-a brzo se javio kako bi za vlastitu etiketu htio izdati Say What You Wanna.

U nešto više od osam minuta trake, Marina šalje jasnu poruku – mračan vibe, ali vrlo emotivan i snažan, u kojemu se opet osjeti nota deep zvuka. Izdanje sadrži i spooky vokalnu dionicu ove floor moverice, a radi se upravo o Marininom vokalu.

Iskoristili smo priliku te priupitali Marinu kakvi su joj planovi za ovu godinu:
Započela sam godinu sa ovim izadanjem na Blacksoul LTD-u. Nakon njega slijedi mi EP na vlastitoj etiketi THANQ u veljači, a za dalje nemam još ništa potvrđeno. Ova godina biti će definitivno više fokusirana na produkciju.

Prvo ovogodišnje Marinino izdanje već je dostupno za kupnju i to od 12. siječnja.
Kupite ovdje -> [Traxsource]

Kako Say What You Wanna djeluje uživo možete provjeriti 3. veljače u pazinskom Magnusu kada je Marina Karamarko gošća eventa pod palicom Seriously Twisted kolektiva.

[FB]
[SC]
[BLKSLltd]

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk