Skip to main content
  • 19.05.2017.

Samo naši i Andrologicovi trenuci na Capital Heavenu

S araka knjiga filozofije bitka i postojanja na tebe neminovno skače rečenica da je trenutak esencija vremenskog bitka. To bi bilo sasvim istinito kako si ti dragi naš konglomerat svih sakupljenih trenutaka koji su vodili do tebe kakav jesi danas.


Trenuci su bili definirani vremenom, lokacijom, društvom s kojim su podijeljeni, ljubavima, zamjeranjima, osobnim slobodama širenja ili potrebama zatvaranja, aktivnim ili pasivnim prihvaćanjem igre sudbine na čijoj oštrici plešeš tango života… Ove labilne vječne sadašnjosti koji su se ukorijenile u sjećanja kao nezaboravni definirajući trenuci, mjesta mira ili nevera, derivati običnog i svakodnevnog, a istražuje ih baš Andrologic novim izdanjem, ujedno prvim na engleskom tržištu.

No prvo virimo u pozadinu jedne karijere kako bi to znao da se iza alijasa krije jedan Andrej. Rođen i podignut na pločnicima Zadra, na njegovim podijima i zorama nad morskim horizontom, gospodin Božić je ovdje za sve one koji osjećaju potrebu za dobrim punokrvnim čistim technom ili pak groovyjem natopljenim tech houseom. Teče već 15 godina na sceni, a 2015. godina urodila je i vlastitim produkcijama kada je postao kotačić Andix Recordsa, dok ćeš ga jednom mjesečno zateći kako dijeli put s onima koje je ponosan zvati prijateljima na Andrologic & Friends večerima.

Tako u novoj etapi proljetno ljetnih toplina za pultom sjeda baš i jednako nova, 15. svibnja izdana, traka naziva "Our Moment" i smješta se na cijenjeni londonski Capital Heaven label. Nalazi svoj dom u kompilacijskoj međuigri niske dobrog – Capital Heaven Psampler vol 1. Približiš li joj uho uhvatit ćeš recept dobroga na progresivnoj house niti uz konstantni podton otvaranja, repetitivne evolucije glavne baze beata pa sve do metarazine visokog sonara koji reže dijamantno oštro po čekiću nakovnju i strmenu.

No to nije sve. Ne, ne stiže set od 4 noža za odrezak ili upola manja cijena nazovete li u narednih 15 minuta, već predgrađe ljeta uskoro donosi još i dva nova izdanja za londonski Mistique Music i moskovski Majestic Family. Pa do tada uzmi trenutak za sebe i uživaj u onom Andrologicovom niže.

www.soundcloud.com/andrologic
www.mixcloud.com/Andrologic/
www.andixrecords.com/
instagram.com/andrologic
facebook.com/andrologic
facebook.com/andrejbozic

andrologic.official@gmail.com
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2