Baner

Splićanin Danitz pokrenuo Global Tribe Records. Poslušajte prvo izdanje!

Utorak, 26 Veljača 2019

Dio si plemena oduvijek i zauvijek ćeš to biti. Možda nova era otključana binarnim kodom gura u sjenu plemensku kulturu kao onu zarobljenu unutar margina zabačenog seoceta ili lokalno vezanu za izvore hrane i vode, i baca te telematski u globalni produžetak zajedništva, no to je u redu.


Zašto Global Tribe Records kao ime? Baš zato jer je glazba univerzalna ujedinjujuća struktura i lubrikant koji eliminira inter i intra plemenska trenja. Global Tribe Records ocem zove Danitza, DJ-a i producenta iz najrasplesanijeg domaćeg grada. Ovaj Splićanin prvo izdanje piše u 2014. - "Call Of Life EP" - a singl "Sunflower" završava na Skull Diamond Recordingsu iz Mexica.Za Beatality Records nastaje "Brutalika EP" čija "Jungle Island" traka ponosno sjeda i na Beatality top 10. Noćni ti kojem se pleše poznaje Danitza dakako i kao redovnog gosta Incident večeri i po nastupima na Love Carnivalu, Baraka kolektiv partijima na Braču, te UltraEurope Afterima, a Danitz i na svome labelu zadržava estetiku tvrđe, mračnije i oštrije elektronike, krećući se oko techno/tech house žanrovskih kvartova.
I tako je 18. veljače izašao i Global Tribe Records prvijenac ravno iz ruku oca mu naziva "Inner Circle" na kojem se uz naslovnu traku onog bliskog i toplog centra svega što držiš dragim u unutarnjem krugu nalazi još i ugodno tonom opijajuća "Intoxicated", a poslušati, kupiti i prednaručiti naredno izdanje "Dark Prisma" Goose Tanna možete skokom na sigurnu luku Beatporta ovdje.
Kreativni mladi ljudi i kvalitetna glazba uvijek su dobrodošli
za obiteljski stol Global Tribe Recordsa, a pleme i poglavica rado će preslušati demo materijale koje pošaljete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i tko zna, možda će slijedeći geometrijski inspiriran dijakromatski cover nositi baš tvoje ime.

Sada sve znaš i u kuži si. Opusti se, stisni play, uživaj i podrži!
 

Splićanin Danitz pokrenuo Global Tribe Records. Poslušajte prvo izdanje!