Skip to main content

Što je zajedničko Marulu, Groovantu i porocima Miamija?

Baš tamo u Liverpoolu baza je jednoga Anta. Gospodin Brooks u mravljoj mimikriji imena uzima mentalitet rada i apsolutnog ne percipiranja zapreka kao relevantnih i u nekoliko godina gura svoj label u vrh underground housea i techna.

 

Prije osnivanja vlastitog mu Groovanta 2013., koji sada vodi uz žensku ruku Adriane Vege, Ant je već u počecima karijere svoje produkcije smjestio na labele kao što su 1605, Toolroom, Tronic, Deeperfect i Agile, a s njime su interkontinentalno plesali podiji Azije, Europe, Sjeverne i Južne Amerike. Grooveant je procvao na žestokim poljanama hard techna i warehouse techna, a domom svojih kreativnih ritmičkih pothvata ga smatraju i Paco Marotta, Dario Sorano, Matt Sassari, Alberto Ruiz…

 
Nova godina u svojoj neminovnoj novosti donosi i jednako svježe izdanje koje se spaja u napolitanku dobroga. Sjećaš li se Don Johnsonova bijelog sakoa i preplanulog lica iz 80-ih bit ćeš razdragan imenom –  "Miami Vice Compilation 2017", a ekipi poput Enrica Sommera i Run Haga pridružuje se i domaće nam uzgojeni Mario Marelić, u mraku podija poznatiji ti kao Marul, s trakom "Marul – Rider (Original Mix)". 

 
Rođen, odgojen i oblikovan na jednoj od najglasnijih i najinovativnijih domaćih scena, sa splitskih ulica Marul 2014. mijenja podij pultom. Nakon usputnog pitanja DJ Jocka bi li zasvirao na neslužbenom afteru Ultre, jedno "Da" promijenilo je sve, i sada je stiglo i vrijeme za jedan sasvim novi potvrdni odgovor koji će Marula katapultirati sa splitske promenade prema Luxemburgu i Njemačkoj. 2017. će biti godina velikih izdanja i potpune predanosti glazbi pa su nam uhode prijavile da bi uskoro nove Marulove stvari mogli uloviti i na Edy C.-jevom Decodedu, no više informacija o ovoj priči stiže uskoro.

 
"Miami Vice Compilation 2017" je u finalnim fazama popunjavanja i vezanja labavih rubova i, iako točan datum izlaska još nije službeno objavljen, do ožujka već možeš biti siguran da u ušima imaš poroke Miamija u inačici 2017. A do tada posudi oko i uho digitalnim hiperautocestama niže i istraži Grooveant i Marula u onom jednom spontanom clicking blackout gušta. Enjoy! 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web