Skip to main content
  • alt

Svjež zvuk s pozitivnim vibracijama u novoj pjesmi The Beatshakersa

Najpoznatiji srpski DJ dvojac The Beatshakers objavio je novi singl za izdavačku kuću Lampshade Media.

Piše: 


U pitanju je pjesma “I Feel Alive” koja je dobila i svoju ekranizaciju u vidu službenog lyric videa. O singlu, Kole i Ivan kažu:

Željeli smo da napraviti stvar koja će imati svjež zvuk sa pozitivnim vibracijama, i koja će se podjednako vrtiti na radiju i u klubovima. Nadamo se da smo u tome uspjeli. Također, bilo je zabavno surađivati sa Micheal-om, našim suradnikom iz New Yorka koji je sjajno otpjevao “I Feel Alive”.

The Beatshakers su svjetskoj publici postali poznati nakon suradnje sa DJ Antoine-om, sa kojim su objavili remix svog već popularnog hita “Ma Cherie”. Ova suradnja im je donijela prestižne europske nagrade i samim tim nastupe na renomiranim svjetskim festivalima. Njihove pjesme nalazile su se u samim vrhovima top lista u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Njemačkoj Mađarskoj, Rusiji, Slovačkoj i Švicarskoj.
{youtube}FGAyjfwK-wI{/youtube}

The Beatshakers 6. svibnja započinju svoju proljetno-ljetnu turneju u Kalitei gde će nastupati u jednom od najboljih grčkih klubova Ahoy. Službeni lyric video možete pogledati u nastavku.
{youtube}BvnBiOnknoQ{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop