Skip to main content

Ten Walls s novim albumom!

Svi činimo greške tijekom puta, no neke su veće od ostalih. Kao jednu od ovih ovećih bi Marijus Adomaitis aka Ten Walls zasigurno retrospektivno brojao svoj homofobični ispad prije dvije godine kada mu je elektronička zajednica okrenula leđa, gaže su otpadale i festivali ga masovno micali s lineupa.

 
Iako nakrcano bezbrojnim informacijama, digitalno teško zaboravlja. Ako ti je profesija već glazba, koja je upravo započela tako da razlike i preference na podiju kao mjestu radikalne inkluzije nisu bile važne, pomalo je neobično učiniti ovakvu grešku. No greška pogledana iz pravoga kuta prilika je za osobni rast, pa možemo samo nagađati je li tome poslužila i pustiti ljude da se iskupe radom.

 
LP naziva "Queen" stići će 15. ožujka kao prvi album nakon dvogodišnje stanke. Povratnički album s 24 trake Ten Walls je komentirao riječima:
 
"Queen je album pun kontrasta. Prča je to koja pokriva razne momente moga života i glazbenih iskustava. možete čuti zvukove mojih najdražih bajki iz djetinjstva, zvukove Vilniusa snimljene kroz prozor, ili neke jeke duhovnih pouka koje me još drže. I ovo je glazba koja vas vodi čitavim putem."
 
Album će izdati Runemark label, a na njemu će se zateći i kolaboracije s umjetnicima kao što su pjevači Jonatan Bäckelie, Monika Liu i ALX, pijanist Petras Geniušas, čelist Vytautas Sondeckis, bass gitarist Domas Aleksa, akustični bubnjar Marijus Aleksa i dirigent Ričardas Šumila. Turneja koja će popratiti LP započet će u Europi ovoga mjeseca, a datumi i lokacije se još čekaju. Do tada teaser (apologetskog ili ne, to ne znamo) albuma pogledaj ovdje.
{youtube}wrN35Hw_PB8{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop