Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
steve aoki

Aokijevi neuobičajeno razmaženi prohtjevi

Srijeda, 20 Lipanj 2012

Torte, brodić i lokalna trava samo su dio zahtjeva koji se nalaze na listi koju Steve Aoki želi imati tijekom svog nastupa, boravka u hotelu i izvan njega.

Neimenovani izvor došao je do liste zahtjeva koje Steve Aoki traži za jedan svoj nastup. Ona uključuje dakle par torti koje Steve Aoki baca s pozornice tijekom svog nastupa na publiku jednako kao što prolijeva litre šampanjca. Također mu je potreban jedan čvrsti gumeni brodić kojim će „zaplivati“ po publici te 6 pari donjeg rublja za samo jedan nastup?!

Osim toga organizator mora platiti obrok iz restorana koji će mu omogućiti organsku ali i lokalnu hranu, također želi lokalnu travu i brdo alkohola koji uključuje 2 litre votke, dvije boce Cristala i Dom Perignona za backstage za koji se nadamo da nije za prskanje publike nego za piće, te još dvije boce za hotelsku sobu, a da ne nabrajamo dalje posebno specificiranu tehničku opremu, zaštitare, jogurtiće, voće, organski med, probrane skupocjene sireve i još mnogo toga dakle za samo jednu noć. Ah kakav ego!

Aokijevi neuobičajeno razmaženi prohtjevi