Armin van Buuren sljedeći je instruktor online tutorial serijala MasterClass

Srijeda, 06 Prosinac 2017

Armin van Buuren iza sebe ima šest studijskih albuma, preko 800 A State of Trance epizoda, apsolutni je vladar DJ Mag ljestvice Top 100 sa pet titula i sa pravom zaslužuje biti instruktor sljedećeg tutorial serijala MasterClass-a.

Online tečaj MasterClass dovodi najprestižnije umjetnike u raznim poljima od sporta i kuhanja do filma i glazbe i uči nas "obične smrtnike" trikove kojima su oni postali uspješni. Nakon Hans Zimmera, deadmau5a, Gordon Ramsaya te Martin Scorsesea sljedeći u nizu instruktora je trance superstar Armin van Buuren. Nizozemski DJ već je godinama uspješan u svom polju pa će tako u novom serijalu MasterClass-a gledatelje voditi kroz Logic Pro X u kojemu stvara svoje hitove, kako izgleda suradnja sa raznim pjevačima te producentima.Razgovarat će o svom iskustvu kako napraviti traku od nule, te generalnim stvarima u glazbenom svijetu kao i o svojoj 20-godišnjoj karijeri DJ-a te turnejama kojima je obišao svaki kutak zemaljski.

Preko dvadeset videa bit će dostupnih od siječnja 2018. godine i to po cijeni od 70 funti kojima ćete imati doživotni pristup.Kako i sam kaže: "Danas, da bi bili uspješni umjetnik i DJ, nije dovoljno samo znati vrtiti trake. Ako se želite istaknuti, morate raditi vlastitu glazbu, pisati pjesme te raditi remixeve i mash-upove za DJ setove."  

Osim trance fanova i ostali fanovi šireg spektra elektroničkog zvuka sigurno će izvući koju dobru riječ iz Arminovih videa. Dok čekate izlazak istih, pogledajte trailer:

 

Armin van Buuren sljedeći je instruktor online tutorial serijala MasterClass