Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Terry Francis

Božićni specijal by Terry Francis u Boogaloo klubu

Srijeda, 20 Prosinac 2006
Zagrebački Boogaloo Club ovog će petka, 22. prosinca imati posebnog gosta iz Londona, rezidenta Fabrica i velikana tech-house scene Terry Francisa . Prilika je to da se na pravi način obilježi predbožićno partijanje u ovom klubu. Christmass Special Party bit će održan na dva floora pa će uz Terrya na velikom flooru svirati Nicole i Luka K, dok će na malom flooru vrtiti Rene Russo , N_Ter i Ewox. Ulaznice će u prodaji biti po cijeni od 50 kn s flyerom ili 60 bez flyera.

Terry Francis vrti unikatnu mješavinu Acida, Trippy Electra, Funka, Techna i Groovy Housea uzdižući tako bilo koji plesni podij svojim superiornim stilom mixanja kao i nepogrešivim izborom glazbe. 1997. godine, časopis 'Muzik Magazine' proglasio ga je za najboljeg novog DJ-a što ga je jako iznenadilo jer je već tada imao iza sebe desetogodišnje iskustvo klupskog DJ-a.
S druge strane ovaj simpatićni debeljko proglašen je i za engleskog ambasadora 'tech-house' glazbe (ili kako je on zove 'houseno') te je postao glavna 'svjetlost vodilja' i 'heroj' engleske underground house scene...