Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

BSH Events su se oglasili izjavom zbog nedolaska Hot Since 82

Nedjelja, 13 Kolovoz 2023

Sinoć se u Cave Romane nije pojavio Hot Since 82 zbog propuštenog leta, a to je izazvalo lavinu negativnih reakcija brojnih posjetitelja

Kako smo ranije izvještavali na stotine posjetitelja negodovali su što ih se o ovoj situaciji nije obavijestilo na vrijeme, no očito je za to postojao valjan razlog što su i naveli. Organizatori su stoga prije sat vremena objavili kratku izjavu s detaljnim informacijama u kojoj objašnjavaju cijelu situaciju, te mole za strpljenje jer rade na pronalasku novog datuma. Izjavu objavljenu na Instagramu prenosimo niže u cijelosti:"Poštovani, zbog brojnih poruka i komentara, želimo vas detaljnije informirati o jučerašnjoj situaciji.

Saznali smo za propušten let Hot Sincea u Stuttgartu tijekom održavanja našeg događaja i dali smo sve od sebe da ga dovedemo u Pulu na bilo koji način, uključujući pronalazak privatnog zrakoplova.

Nažalost, zračna luka u Stuttgartu, uključujući i sve druge najbliže zračne luke (Frankfurt, Zurich...) zatvorena je u ponoć, a mlažnjak koji smo uspjeli pronaći nije imao dovoljno vremena za punjenje goriva i polijetanje.

Nije bilo druge mogućnosti da se ovaj nastup održi kako je planirano.

Cijenimo svakog od vas i radimo na pronalaženju novog datuma. Svi vlasnici ulaznica imat će posebne pogodnosti.
"
___

O novim datumima uskoro ćemo Vas informirati na našem portalu!