Carl Cox izdaje album na USB-u?

Ponedjeljak, 30 Svibanj 2011

Techno ikona Carl Cox potpuno se modernizirao i šta se tiče tehnologije ide u korak s vremenom. Njegov prvi studijski album "All Roads Lead to the Dancefloor" nakon 6 godina izlazi za Intec Digital a planira ga objaviti početkom kolovoza.


20 produkcija koje su presjek techna, housea, dubstepa i prošlosti dolaze na novom formatu: USB sticku. Korisnici ovog formata prilikom kupnje Coxovog novog umijeća dobivat će njegov album u nekoliko intervala. Prvi put 1. kolovoza 12 produkcija s digitalnog izdanja, tj. najbolje uratke ovog albuma i par uradaka s B strana vinyla iz prošlosti a u rujnu dolazi drugi single sa zadnjeg albuma zajedno s remixima i video spotom. Kompletirano izdanje izlazi 17. listopada ponovno s novim remixima i video spotovima.


Uz glazbu i video bit će tu dosta fotografija Carl Coxa i njegovog benda iz Australije s kojim planira po prvi put napraviti live turneju. Na USB-u Cox u budućnosti namjerava prodavati produkcije iz kataloga svoje izdavačke kuće. Cox je potvrdio svoj nastup na dubrovačkoj plaži Kupari 19. kolovoza.

Carl Cox izdaje album na USB-u?