Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Danas premijerno pogledajte spoj DJ seta, zalaska i gastronomije iz srca Dalmacije

Srijeda, 15 Travanj 2020

Luksuzna vila, zalazak sunca, DJ set i vrhunska gastronomija spoj su koji zvuči kao scenarij iz filma koji se snima na Ibizi, ali upravo tako izgleda novi projekt Stjepana Petrovića, poznatog i kao SuggaDaddy, a premijerno ćete ga moći pogledati u srijedu u 18 sati.


- Razmišljao sam o nečem sličnom već par godina, a sada su se pojavili pravi ljudi, osjetio sam da je trenutak i odlučio se - kaže Petrović za Šibenik.in.

Mjesto radnje je luksuzna vila ‘Gloss’ u Bilom pokraj Primoštena, a za DJ pultom izmjenjivali su se SuggaDaddy i Paleolitik.Dok ljudi u izolaciji puno vremena provode na internetu, sadržaj je većinom glazbeni ili gastronomski pa je, osim provjerene ekipe Photo Studia 82, uključen i Valerio Baranović koji je za vrijeme seta spremao tri zanimljiva recepta.

Petrović je jedan od osnivača i bivši predsjednik Glazbene udruge Echo koja je organizirala brojne partyje, zaslužni su za Project Vojarna, Primo Beats i osvojili su nagradu Ambasador za najbolji open air party. Osim glazbe, bave se i humanitarnim radom.

Zanimljivo je da je prvi gost Ante Dugopoljac (Paleolitik) aktualni predsjednik pa je njihov susret za DJ pultom prvog u nizu ovakvih online setova zgodna slučajnost. Kako izgleda taj glazbeno-gastronomski spoj, pogledajte danas u 18 sati na Facebooku stranice Klubskascena.hr ; Facebooku ŠibenikIN-a, te Photo Studia 82.
 

Izvor: Sibenik.in

Danas premijerno pogledajte spoj DJ seta, zalaska i gastronomije iz srca Dalmacije