Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Film „Astralis – institucija“

Petak, 05 Ožujak 2010
„Astralis – institucija“ je prvi dugometražni film Igora Neljaka, zaljubljenika u 3d animaciju, montažu i elektronsku glazbu.

Film se osvrće na društveni i kulturološki utjecaj Astralisa, hrabrih DJ-pionira elektroničke scene u HR i pojavljivanje Astralisa u globalnim glazbenim okvirima. Zaviruje u intimne dijelove života protagonista, u njihove emocije i osobne probleme koji su indirektno diktirali razvoj Astralisa, scene i njene publike. Astralis party je u prvih 10 godina postojanja prodao preko 100.000 ulaznica i snažno utjecao na hrvatsku klupsku scenu.

Brojni zapisi s njihovih razuzdanih nastupa diljem svijeta, poslastica su za sve koji vole glazbu i znaju uživati. Damir Ludvig, Goran Štetić, DJ Go Cut,  Hrvoje Golubić, Mario Mataković su rezidenti Astralisa  uz koje se u filmu pojavljuju i Astral Projection, Dj Yaniv, Tsuyoshi Suzuki, Paul Van Dyk, Westbam i naravno, vjerna publika. Ovo je film u kojem će se mnogi prepoznati! 

Film „Astralis – institucija“ možete pogledati u Vinkovcima u subotu, filmovi su na programu već od 18:00 sati, te u Zagrebu u nedjelju u Dokukinu, Katančićeva 3 od 20:00 sati! Na dnu članka pogledajte trailer.

Produkcija: Kultura Futura, 2010
Režija: Igor Neljak (Hrvatska)