Baner

Glasovite izjave Fatime Hajji u svjetskim medijima

Petak, 19 Lipanj 2020

Bliži nam se Hangar 303 noviji party kojeg je Project Vojarna pokrenuo krajem prošlog ljeta u šibenskom Warehouseu.


Ovo ljeto Fatima Hajji, španjolska techno diva otvara Hangar 303 nastupom u petak, 3. srpnja za koji su u prodaji još uvijek povoljnije ulaznice na Adriaticketu online ili na fizičkim prodajnim mjestima.Još samo dva tjedna ostala su do plesa u Warehouseu, a mi smo na internetu pronašli brojne njene intervjue iz kojih izdvajamo neke vrlo osebujne izjave:

2016. za Decoded Magazin općenito o glazbi kaže:

"Za mene je glazba život i biti u stanju to podijeliti s publikom koja dolazi u klubove u kojima sviram svaki vikend je nevjerojatan dar."
2016. za MyIbiza TV poručuje:


"Što se tiče utjecaja i učinka, ako moj rad pomogne drugima da nastave širiti pozitivnu energiju techno zvuka po cijelom svijetu ... od toga je meni srce na mjestu i bit ću sretna zauvijek."


2019. za Inflyte ističe:


"Susret sa partijanerima iz cijelog svijeta i dijeljenje emocija kroz glazbu koja nas natjera da zajedno plešemo je fantastičan osjećaj."
2019. o techno glazbi u intervjuu za Fazemag.de


"Mislim da Techno kao scenu uglavnom čine strastveni ljudi. Postoji zajednica koja živi za techno, putuje samo kako bi osjetila onu vibru svakog vikenda. Ovo su točke koje ga čine sjajnim i održivim već duže vrijeme."


2019. za Change Underground govori o priznanjima:

"Iskreno, imala sam puno dobrih osjećaja s postignućima i nagradama jer je većina njih dolazila polako i nakon dugog i mukotrpnog rada."
2020. za Whenwedip o koronavirusu izjavljuje:

"Mislim da su konstantne turneje moj način života; teško je živjeti bez toga, stvarno to volim i ne želim prestati to raditi. Zato se karantena čini toliko nestvarnom i ludom, mislim da se još nisam navikla na to."


2020. za That Drop poručuje:

"Važna lekcija koju sam naučila jest da život ima mnogo puteva; važno je pokušati biti sretan i raditi ono što voliš poštujući druge, a da nikoga ne oštetiš."

Valja svakako pročitati i intervju u DJ Mag Japan.

FB Event: Project Vojarna pres. Hangar 303 w/ Fatima Hajji

Glasovite izjave Fatime Hajji u svjetskim medijima