Baner
tomorrowland

Gledajte Tomorrowland uživo

Nedjelja, 21 Srpanj 2013

Sa skoro posve rasprodanim kartama,  Tomorrowland je potvrdio status jednog od najpoželjnijih i najiščekivanijih festivala ove sezone. 

 
Blizu 200 000 partijanera pohodit će festival ovog ljeta od petka, 26. srpnja, do nedjelje, 28. srpnja, a na izbor za slušanje su im svi mogući žanrevi - dubstep, trance, techno, house, drum & bass, hard dance i bezbroj drugih.  Dobra vijest za sve koje nisu osigurali kartu na vrijeme jest da je festival i ovog ljeta partner s YouTubeom i osiguran je prijenos uživo - Tomorrowland TV.
 
Prijenos će biti sniman u HD, a uključivat će  setove, razgovovore i backstage izvještaje. Lani je na prijenosu radila ekipa od 173 ljudi, a prijenos su gledali milijuni diljem svijeta te se ove godine očekuje još veća gledanost.
 
Na glavnoj pozornici nastupaju Tiesto, Hardwell, Sebastian Ingrosso, Avicii i Armin van Buuren  dok je nedjelja rezervirana za Afrojacka, Nickyja Romera i Davida Guettu. Carl Cox i Friends arena ugostit će Loco Dicea, Johna Digweeda, Marca Carolu i niz drugih, Markus Schulz odradit će maratonski 12-satni set u petak, a Q-dance pobrinut će se za sve ljubitelje hard dancea.
 
Tomorrowland TV prenosit će od 21 sat do 2 sata ujutro i to svakog festivalskog dana te barem malčice ublažiti bol što niste tamo.
Gledajte Tomorrowland uživo