Hed Kandi

Hed Kandi dolazi u Aquarius na Zrću

Srijeda, 06 Svibanj 2009
Nakon Londona, New Yorka, Pariza i Ibize jedna od najpoznatijih izdavaćkih kuča na svijetu Hed Kandi , svog je domaćina ovo ljeto pronašla u ljetnoj rezidenciji kluba Aquariusa na Zrću. Poznati po najglamuroznijim party doživljajima na jet-set destinacijama diljem svijeta, Hed Kandi će sa svojim vrhunskim glazbenicima ovo ljeto u Aquariusu prirediti 5 partyja.

Samo prošle godine Hed Kandi rezidenti, među kojima su DJ-evi, saksofonisti te školovani vokalisti, posjetili preko 1000 evenata u više od 50 zemalja. Tako će se i Aquarius ovo ljeto naći na prestižnoj karti Hed Kendijevih evenata.

ImageHEDKANDI
je jedna od najpoznatijih izdavačkih kuća na svijetu, koja ima svoj radio show, svoje klubove/barove, svoju aviokompaniju (Flykandi) te na globalnoj sceni slovi za vodeću svjetsku klupsku senzaciju. Ponosno možemo najaviti da jedan takav brend dolazi u Aquarius Zrće!28.06.09. FABULOUS2 + ANDY DANIELS + CONOR ON SAX + TARA McDONALD
20.07.09. FABULOUS2 + WEZ CLARKE + DEEYANA ON SAX
27.07.09. FABULOUS2 + JOHN JONES + LADY V ON SAX
10.08.09. PHIL FEVARSHAM + PAV ON PERCUSSION
17.08.09. JIM BREESE + CONOR ON SAX

HEDKANDI
Osnovan 1999. godine, HEDKANDI se razvio od skromne izdavačke kuće u globalni fenomen. Uz konstantno rastući katalog od preko 80 izdanja i 3 UK top10 singla, HEDKANDI danas predstavlja svjetski poznat i priznat brend koji je skoro i sam postao glazbeni žanr i nije ga nimalo teško definirati. U pitanju je odlična klupska glazba.

{seyretpic id=209 align=center}
Dominiraju vocal, soulful, US garage i glittering disco koje najčešće možete pronaći na DISCO KANDI, DISCO HEAVEN i BEACH HOUSE kompilacijama. HEDKANDI pokriva i nešto mračniju stranu klupske glazbe s dosta electro vibe-a koju možete čuti na TWISTED DISCO kompilacijama, dok su legendarne NU COOL, BACK TO LOVE, SERVE CHILLED i WINTER CHILL kompilacije rezervirane za deep, soulful, bar, lounge i chillout beat-ove.

ImagePored izdavačke kuće tu je i HEDKANDI radio imperij koji emitira program na 6 britanskih radio postaja, dok su radio Galaxy i radio Ministry of Sound zaduženi za emitiranje programa na cijelom svijetu. Međutim, tu nije kraj. Nikako ne smijemo izostaviti legendarne HEDKANDI partije. Prvi službeni HEDKANDI party organiziran je 2002. u Engleskoj nakon čega kreće prava HEDKANDI pomama. Popularnost partija narasla je i prerasla Englesku do te mjere, da danas ne postoji kontinent na kojem nije održan bar jedan HEDKANDI party. Samo prošle godine HED KANDI organizirao je preko 1000 evenata u više od 50 zemalja.

Iskoristite priliku te dođite na party među partyima HEDKANDI u Auarius Zrće! Nezaboravni provod zagarantiran!


{snippet 1}Hed Kandi dolazi u Aquarius na Zrću