Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Hrvatski producenti prešišali milijun streamova s pjesmom na Spotifyju

Nedjelja, 11 Prosinac 2022

Lagani ljetni radijski hit u ritmu nešto više komercijalnog housea ušao je u “milijunski klub”

Dva mlada i perspektivna hrvatska producenta Bruno Pietri i Pete Spruce ljetos su objavili “Don’t Let Me Go” na renomiranom Warner Music Groupu uz podršku Dancing Beara. Nova zajednička traka je nastavak njihove suradnje koja je krenula prošle godine s “It Ain’t Right” objavljenoj kroz Spinninov Talent Pool, koja također ima više od milijun streamova.

Osim milijunske slušanosti na Spotifyju, “Don’t Let Me Go” dobro kotira i na YouTubeu gdje ima četvrt milijuna pregleda, a Deezer ju je uvrstio na 35. mjesto na “Croatia Top List”. Zahvaljujući nešto mekšem zvuku, svoje mjesto traka je našla i u radijskom eteru u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta.

”Volio bih da se pojedinačno mogu zahvaliti svima koji slušaju naš singl diljem svijeta, a pogotovo slušateljima iz Hrvatske i regije. Smatram da je “Don’t Let Me Go” početak jedne nove ere te da jepostavljen standard po kojem trebam raditi i u budućnosti.” izjavio je Bruno Pietri povodom ulaska u milijunski klub streamova. ”Kad je pjesma bila napravljena i prije nego je igdje izašla znao sam odmah da ima velikog potencijala. A upravo se to i dokazuje ovim brojkama!”  dodao je Pete Spruce.

Don’t Let Me Go” je dostupna na svim streaming platformama, a lyric video pogledajte na YouTubeu.