Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Humanitarci koji su biciklima došli na ADE, prikupili su 37 tisuća funti

Četvrtak, 27 Listopad 2022

Amsterdam Dance Event i ove godine je imao humanitarni karakter

Družina humanitaraca je biciklima otputovala za glavni grad Nizozemske kako bi prikupili novce za potrebite koji se žele bavit glazbom, a nemaju kako.

Dvadeset šest umjetnika i radnika iz industrije elektroničke glazbe biciklirali su četiri dana i prešli više od 500 kilometar u humanitarne svrhe. Kroz akciju tradicionalnu akciju “ADE Cycle” humanitarci su odvozili rutu od Londona do Amsterdama kako bi skupili novce za organizacije “Bridges For Music” i “Choose Love”.

Biciklisti su krenuli prošle nedjelje, a stigli točno na otvaranje Amsterdam Dance Eventa u srijedu. Usprkos lošem vremenu, kiši, vjeru, umornim nogama i manjim ozljedama svih dvadeset šest biciklista je završilo rutu i sudjelovalo u skupljanju 37 tisuća funti.

Ovogodišnju družinu humanitaraca činili su ljudi koji rade za Pioneer, Parlophone, RA, Elrow, Defected, Toolroom i mnoge druge eminentne brendove povezane s elektroničkom glazbom.

Od osnutka “Bridges For Music” prikupilo se više od 200 tisuća eura s kojima se osiguralo glazbeno obrazovanje potrebitima. Ove godine, prikupljeni novci idu ukrajinskim izbjeglicama i neprivilegiranim zajednicama u Južnoj Africi koji se žele baviti glazbom, a nemaju kako.