Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Ibiza nastavlja partijati ovog ljeta. Na otok uz Covid-19 putovnice!

Petak, 26 Veljača 2021

Španjolska nastavlja težiti uspostavljanju europske iskaznice ili putovnice kao sredstva za otvaranje inozemnog turizma ovog ljeta.


Ministarstvo gospodarstva utvrdilo je da je takav dokument od temeljne važnosti za omogućavanje oporavka turizma. Španjolski ministar turizma Reyes Maroto rekao je u ponedjeljak novinarima da vlada planira uvesti potvrde o cijepljenju ili "putovnice" u svoj sustav koridora sigurnog putovanja, kao "element sigurne mobilnosti"."Već imamo uspostavljene sigurnosne protokole, ali želimo poduzeti još jedan korak kako bismo pomogli ponovnom pokretanju putovanja čim to dopusti situacija s koronavirusom", rekao je dodajući da vlada surađuje s EU i OECD-om na "usvajanju zajedničkih protokola koje će dati putnicima samopouzdanje da mogu putovati sigurno ”.Većina stanovništva Ibize bit će cijepljena protiv koronavirusa do svibnja

Masovno cijepljenje na otoku započet će u travnju. Ovi planirani protokoli, uključujući Covid-19 putovnice već su odobreni za upotrebu na Balearskim otocima, uključujući Ibizu. Kako prenose mediji Ibiza Rocks je prvi klub koji je zaželio dobrodošlicu stranim turistima, a otvara se 26. svibnja.

Ibiza nastavlja partijati ovog ljeta. Na otok uz Covid-19 putovnice!