Resident Advisor glasanje za najbolje DJ-e i live actove 2016.

Petak, 25 Studeni 2016

Kako finalnost 2016. kliže svome kraju i Resident Advisor se orijentirao na ono što krajevi rade najbolje - rezimiranje, regrupiranje, reevaluaciju i sistematizaciju sjećanja i najboljih trenutaka ili elemenata određenog narativa.

 
Naš narator je tako nabrijan na ples i slobodu pa je stoga u RA taboru iznova stiglo i vrijeme da plesači sami odaberu svoju osobnu kolektivnu listu top 100 najboljih DJ-a i live actova. Svakako online distribucija i dostupnost glazbe vitalna je u doba kodirano nulama i jedinicama, no kucajuće srce scene ipak je iskustvo uživo - onaj pravi ti zarobljen negdje na sredinu floora u mraku s drugim tijelima u spastičkom dervišu beata, i to je ono što Advisor želi da uzmete u obzir pri glasanju.
 
Glasanje će biti ograničeno na one koji su registrirani kao RA članovi prije otvaranja natječaja i RA se ispričava svima kojima ovo onemogućuje sudjelovanje, ali ovo je jedini način da se rezultati održe legitimnima. Također ćete moći glasovati jedino za one koji su se našli u vašem RA dnevniku ove godine, a svakako možete baciti pogled na kalendar kako biste malo osvježili neuralne puteve.

 
Još jednom s prstom visoko podignutim u zrak savjetnik u rezidenturi napominje da obratite pažnju na razliku između DJ-a (koji miksa tuđu glazbu) i live acta (koji izvodi live izdanja vlastite glazbe). RA naglašava kako zaista ozbiljno uzima fer play i legitimitet ljestvice i kako će ove godine poduzeti još više mjera prateći glasače implementirajući kompleksnije algoritme kako bi otkrili lažne glasače i maliciozne aktivnosti, a poveže li se bilo koji umjetnik ili korisnik s lažnim računom najavljuju kažnjavanje.
 
Pa ako si RA-ovac već neko vrijeme, loggiraj se, okači kuke u digitalno i podijeli svoje favorite s kolektivom. Neka igre počnu!
Resident Advisor glasanje za najbolje DJ-e i live actove 2016.