Manje publike na festivalima znači i bolja konekcija

Ponedjeljak, 12 Veljača 2018

Poznati DJ i vlasnik Cadenza Music labela Luciano, u nedavnom interjuu otkrio je preferira li više veće ili manje festivale.

Na obali Južnog kineskog mora i Tajlandskog zaljeva nalazi se država Vijetnam na čijem tlu se od 31. prosinca do 10. siječnja održao EPIZODE festival. Na impresivnoj listi DJ-a koji su nastupali na festivalu bio je i čileansko-švicarski DJ Luciano.

U razgovoru sa We Are Pulse vezanog za njegov posjet jugoistoku Azije otkrio je zanimljivo stajalište s kojime bi se mnogi i složili.Na pitanje da opiše svoj doživljaj i viđenje festivala opisao je ovako:

"Sjajno je vidjeti sve više intimnijih festivala gdje ljudi stvarno dođu uživati u glazbi. Volim svirati na velikim festivalima podjednako kao i na malima. Kada festivali imaju manju publiku, osjećam da postoji mnogo moćnija konekcija. Vraća me u prošlost kada sam započeo sa rave-om i partiji su tada bili nešto posebno. Osjećam te emocije i sada na ovakvim intimnijim festivalima. Zapravo dobivam priliku učiti ljude i pokazati im različite aspekte glazbe."

U svakom slučaju radi se o diskutabilnoj temi pa ćemo tako iskoristiti priliku i Vas čitatelje upitati za mišljenje:


 


 

Manje publike na festivalima znači i bolja konekcija