Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
halloween

Najstrašnije underground melodije za noć vještica

Utorak, 23 Listopad 2012

Otkad je noć vještica ili Halloween stigao u naše prostore zadržao se u obliku tematskih partija, i kostimiranih tuluma uz koje idealno odgovaraju jezive underground melodije poput ovih.

Bliži se noć vještica pa inspiraciju za tu „strašnu“ večer možete potražiti u nekim od ovih pjesama koje se smatraju nezaobilaznim i najboljim underground Halloween pjesmama svih vremena.

Izbor je napravljen od strane Disco`s revenge bloggera koji su na 10. mjesto stavili old school klasik "Where's Your Child?" od kojeg vam se koža ježi, strašna, mračna i zla traka koja upozorava roditelje da paze na svoju djecu inače bi im se moglo dogoditi ono što ova stvar insinuira.

10.  BAM BAM - Where's Your Child?


9.  DJ RUSH - Child's Play
Čim je Rush u pitanju nije upitno hoće li vam ova pjesma utjerati strah u kosti.  Na prvih par taktova sve će vam biti jasno.

8.  JIMI TENOR - Year Of The Apocalypse
Priča o kraju svijeta i jedna od najboljih apokaliptičnih melodija ikad s gothic vokalom spremna je za plesni podij.


7.  DJ FUNK - Holloween House
Pjesma posvećena John Carpenterovom filmu "Halloween" dočarava klaustrofobičn osjećaj da vas Jason iz prikrajka promatra kroz prozor vašeg dnevnog boravka. Bježite dok možete!!


6. TYREE ft Chic - I Fear The Night
Ako vas poremećeni smijeh na početku pjesme ne zastraši dovoljno, onda će vas vokali u nastavku „dotući“ s vremenom. Nakon ove pjesme spavat ćete s upaljenim svijetlom.


5.  LIL LOUIS – Blackout
23 psalam iz Biblije ukomponiran je u ovu pjesmu koja u nastavku vizualizira Danteov pakao, pohlepu i grešna zadovoljstva.


4.  PHUTURE  - Your Only Friend
Priča o prekomjerenom konzumiranju droga uz iznimno jeziv i depresivan vokal koji upozorava na posljedice.


3.  NO NAME - Jason's Revenge
Pojačate koliko možete, zatvorite oči i šizofrenije će prevladati plesnim podijem, kad postane neizdrživo bježite u WC.


2.  MINISTRY - Everyday Is Halloween
Industrijski dance klasik  stigao je iz Chicaga kao himna socijalno obespravljenih.


1.  DADA NADA -  Haunted House
Uvrnuta „traka“ synth pop glazbenika Roberta Ozn Rosena koja se pretvara u Acid House klasik Chicago house dj/producenta Mika "Hitman" Wilsona. Naslov govori sve. Pripremite svoj strašni kostim i probajte preživjetite noć u kojoj ni ne slutite što vas sve čeka...