Aprilili - Njemački Techno Rave Train dolazi na Balkan uz specijalnog gosta

Ponedjeljak, 01 Travanj 2019

Kako je naš članak izazvao ogroman interes ekipa njemačkog Techno Rave Traina razmatra napraviti neobičnu simbiozu scena i ikona plesne glazbe te povezati regije.

PRVOAPRILSKA ŠALA

Pošto kod nas brzi vlak nije baš toliko brz kao njihov, a spori vlak jedini nudi disco vagone odlučili su uzeti kompoziciju bivšeg Marjan Expressa koji ima sentimentalan značaj za Hrvatsku i regiju te povezati scene. Dio kompozicije posudit će i susjedi iz Dežele.Tako će Balkan RAVE Train krenuti iz Beograda pa preko Vinkovaca i Zagreba svratiti do Izole, pa Pule i Rijeke, Bihaća, a onda se upustiti u prostranstva Like i Gorskog kotara preko Ogulina, Gospića i Knina stići ravno do Splita odakle će put Perkovića otići malo i do Sarajeva gdje će ova ruta završiti velikim slavljem dance glazbe u vagonima.U ovoj varijanti putovanje će trajati znatno više od očekivanoga pa je procijenjeno da će Balkan Rave TRAIN ponuditi partijanerima maratonskih 72 sata vožnje i lude zabave. Zanimljivo je kako će partijanere sigurno zanimati i vijest da će dio programa biti i ikona "Techno viking" koji će plesati u prvom vagonu na hardcore/hardstyle zvuku.

Koliko će nas doći to zadovoljstvo još ne znamo, kao ni kada će se to dogoditi. Najavljeno je da će svirati najpoznatije regionalne snage.

Aprilili - Njemački Techno Rave Train dolazi na Balkan uz specijalnog gosta