Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Shuma

Nova izdanja za ZG projekt `Shuma`

Utorak, 28 Veljača 2006
Prije nepunih tjedan dana, izaslo je 4. izdanje zagrebačkog projekta Shuma, na Groove Control recordsu, sublabelu poznatog trance & full on labela Spliff Music. Na CD kompilaciji pod nazivom "INCEPTION" koju su kompilirali izraelski artisti Brisker & Magitman, trenutno jedni od najperspektivnijih izraelskih trance & progressive artista, uz imena dobro poznata progressive trance sceni kao sto su Parham and Dominic Plaza, Andre Absolut, Sharon & Robert i drugi, nalazi se i stvar zagrebačkog dvojca Shuma pod nazivom "Technology". Stvari su prije izdavanja testirane na brojnim partijima diljem svijeta od mnogih psy trance djeja kao što su Infected Mushroom, Analog Pussy, Astrix, Son kite, Ticon, etc. kao i nekih od najutjecajnijih svjetskih imena kao sto su: Tiesto, Armin van Burren, John 00 Fleming (UK), Tsyushi Suzuki (Jp), Patrick M (USA).

Shuma je zagrebački projekt Davora Tosovića i Emira Cehaica, nastao oko 2002.g.
Do sad su izdali stvari na poznatom Yanivovom labelu Hadshot Hahizar (stvar "ventil na 12"ep-u Hipnocratia"), na Tribal Vision recordsu iz Ceske koji je proglasen za najbolju progressive trance izdavačku kuću 2005 godine od strane distribucija, drugih izdavačkih kuća i slušatelja (stvar "illektro music" na V/A CD kompilaciji "Lime light" + "illektro music (Sonic Lizzard remix)" na kompilaciji V/A CD "Kvarup" na brazilskoj izdavackoj kući Tupan records + jos slijedi licencirano re-izdanje iste stvari shuma - "illektro music (total shuma reconstruction edit)" za grčki label Headstick/Joystick music početkom 2006 godine), te su još izdali 2 psy trance stvari na kompilaciji povodom održavanja pulskog trance festivala "Media mediterranea 5" za Metamedi-u.

Paralelno s izdanjima, nastupali su na mnogobrojnim partijima i festivalima diljem Europe, te Hrvatske, s nekim od najvećih imena trance i progressive scene. Trenutno su potpisani exkluzivno za njemački label PlayOutRightNow recordings.

more info o shumi @ www.trancepleme.com/shuma-music , www.pornrec.com

Cd se moze nabaviti u svim boljim cd shopovima diljem svijeta koji se bave elektronskom glazbom , te na internet shopovima kao sto su www.psyshop.com , www.chaosunlimited.co.uk  etc....