Baner
Home

Nova klupska večer u Aquariusu

Subota, 29 Travanj 2006
Nakon raznih klupskih avantura i ludo provedenih noći poznati i respektabilni DJ trojac: Tom, Grade i Frx u suradnji s klubom Aquarius-klubom s najdužom tradicijom organiziranja evenata ovakve vrste,  predstavlja Vam novi vrhunski klupski plesni program subotom koji će zadovoljiti glazbene apetite svih ljubitelja dobrog groovea.

Stvaranje ove nove večeri logičan je slijed  nakon pokretanja emisije In House Selection na Radiju 101. Iskustvo i znanje spomenutih DJ-a i novi ambijent kluba garancija su dobrog provoda i opuštene, ležerne atmosfere. Simbiozom ovih faktora stvara se pravi hedonistički doživljaj bez granica koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

DJ Frx, DJ s bogatim iskustvom pokriva široki spektar klupske glazbe, nekad rezident klub-house programa Body  & Soul, rezident Blackout Lounge-a, Soul Cluba, urednik i voditelj mnogih emisija na Radiju 101-One Man Music Show, Blackout Rap Show, 101 Club i In House Selection, svojim osebujnim sposobnostima transformiranja poznatih melodija i stvaranjem nekih novih primamljivih zvukova osigurat će Vam kvalitetno glazbeno putovanje do točke vrhunca u kojoj još niste bili.

A da Frx ne bude usamljen u tim nastojanjima  pridružila su mu se još dva klub-house majstora: Tom i Grade čiji će doprinos učinit ovu glazbenu priču  kompletnom. Tom i Grade, DJ-i  su prepoznatljivog stila, poznati ne samo izvan Zagreba već i izvan Hrvatske koji iza  sebe imaju već jako puno DJ rezidencija i gostovanja. Nekad uz Frxa glavni nositelji Body & Soula, Nitelife-a...Njihovo bogato znanje o glazbi kao i veliko iskustvo daju bajkoviti ton ovoj večeri. Sva trojica su bili rezidenti klupske house večeri Nitelife u Aquarisu, a sad nakon par godina ponovno na okupu u Aquariusu kao rezidenti novog klupskog programa Home...doma je ipak najljepše....

Otvaranje programa  u subotu 06. svibnja 2006.

Nova klupska večer u Aquariusu