Baner
Image

Novogodišnji party u Supetru na Braču

Srijeda, 20 Prosinac 2006
Split Personalities se pridružio modernom trendu organiziranja i promoviranja Novogodišnjih partija pa će se tako drugi party iz njihove radionice održati u novo-otvorenom clubu Mystiq (Supetar, otok Brač). Novogodišnja fešta nosi naziv „Battle Of The Sexes“ što znači da će se u muški i ženski DJi. Od djevojaka dolazi Trick-C iz Slovenije a muški sastav čine Epicentrov dvojac Citizen Simm i Lukas. Za kraj pripremljen je i gost iznenađenja, Lushi iz Splita. Sve to počinje u 22h i traje do ranih jutarnjih sati nove nam 2007.g. uz popularnu cijenu ulaznica 70 kn u pretprodaji ili 100 kn na dan događaja.

Ne zaboravite na Split Personalities Launch Party, ovog petka, 22. prosinca u splitskom Lemon Baru. Svira Gadjo inače autor hit singlea „So Many Times“. Ulaznica je 70 kn.

Epicentar.org poziva sve bivše, sadašnje i nove kupce na korištenje nove usluge "used vinyl marketplace" s čime svi DJ-evi mogu poslati svoje liste rabljenih vinyla za prodaju. Također na gore navedenoj adresi sada ćete pronaći online-shop gdje se između ostaloga nude dobra i jeftina dj oprema raznih proizvođača, te najpovoljnije cijene Pioneer dj opreme itd, sve uz isporuku do 48 sati.Novogodišnji party u Supetru na Braču