Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Byblos, Porec

Novosti iz porečkog Byblosa

Četvrtak, 04 Listopad 2007
Veliku pažnju u francuskim medijima posljednjih dana sve više dobiva novo-otvoreni porečki klub Byblos . Da su D and G i ekipa svoj posao u Poreču započeli na pravi način potvrđuje i izvanredan „feedback“ od ovoljetnih posjetitelja. Najveći klub na Mediteranu u kojem je svaki detalj napravljen do savršenstva ovog je ljeta ugostio dvadesetak svjetskih poznatih imena electro i house scene.

Izdvajamo samo neke: Erick Morillo, Deep Dish, Pete Tong, David Guetta, David Morales, Fedde Le Grand, Axwell, Martin Solveig, Benny Benassi, Tom Novy, Frankie Knuckles… Francuske televizije Canal + i Canal 1 objavile su zanimljive reportaže o klubu, a isto je učinio i glazbeni kanal VH1.

Da stvar bude još zanimljivija magazin Nightlife Mag koji pokriva Francusku, Belgiju, Švicarsku i Luksemburg na naslovnici je objavio da su posjetili Byblos te unutar istoga donosi reportažu. Na naslovnici magazina Paris Nuit također se piše o Byblosu. Ono što smo uspjeli doznati od Managementa kluba je da su pripreme za iduću sezonu već počele, a do tada možemo se radovati CD kompilaciji koju sprema D and G , te Byblos DVD-u koji bi se trebali zajedno pojaviti krajem 2007. u redovitoj prodaji.