Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Od sada na našem portalu pratite i cijenjeni East Side Connection Podcast

Ponedjeljak, 11 Siječanj 2021

East Side Connection Podcast je projekt koji ugošćuje techno izvođače iz istočnog bloka Europe, a od ovog petka pratite ga u kontinuitetu i na našem portalu.


Serija intervjua i mixeva je koncept podcasta, kojemu je cilj promocija techno glazbe i kulture općenito. Dizajn inspiriran arhitekturom brutalizma i socijalističkim načinom gradnje, koji je usko povezan baš sa istočnom Europom.

East Side Connection je dosad ugostio DJeve/producente iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, tako su neka od imena: Forest People, Tonske, Redacs, Ana RS, VLAD... Iza ovog podcasta stoji osječki DJ Sub Effect, koji nedavno pokrenuo tv emisiju/podcast After.Za East Side Connection pomno bira goste koje želi predstaviti publici koja želi čuti nekomercijalni techno zvuk, tako su izabrani svi prijašnji gosti koji su redom rezidenti vodećih klupskih večeri u svojim gradovima (Music Reactions - Drugstore Beograd, RGB series -  Velenje, Omen - Dublin...)


Photo: Soundofphotography.com

Sljedeći gost dolazi iz Dublina, koji ima iza sebe preko 20 godina iskustva za DJ pultom i organizacijom klupskih večeri. Riječ je o Stephenu Mahoneyu. Njegov intervju i mix izlazi u petak 15. siječna na našem portalu.
 

Od sada na našem portalu pratite i cijenjeni East Side Connection Podcast