Klubskascena.hr

Pariške vlasti odobrile cjelodnevne partije

Srijeda, 15 Ožujak 2017

Pariški klub Concrete osigurao je 24-satno radno vrijeme.


Ova odluka o produženom radnom vremenu stupila je na snagu već prošlog vikenda kada je klub priredio maratonski party dug 28 sati pod imenom Samedimanche (subota-ponedjeljak) koji je započeo u subotu od 22h, te potrajao do ponedjeljka u 02h. Ovaj program održavat će se 2 puta mjesečno. Prethodni partiji u klubu su uobičajeno startali u 23h, a završavali rano ujutro u 7. Booking menadžer kluba Brice Coudert ističe kako je Pariz godinama bio hendikepiran s uredbom da klubovi moraju ugasiti glazbu u 6.45 i isprazniti plesne podije do 7, naspram drugih europskih gradova poput Berlina i Amsterdama gdje su zakoni drukčiji.


"Dozvola pokazuje da se naša kultura prihvaća i razumijeva bolje nego što je to bilo do sada", kaže Coudert.

Bilo je zaista frustrirajuće gledati publiku koja bi još plesala nakon 7 ujutro, kada je atmosfera na vrhuncu. Sada smo u mogućnosti pustiti posljednjeg DJa da odsvira duže, te bookirati još nekoga tko će odsvirati i after. Klub je inače objavio i program za ožujak i travanj, a među najavljenima ističu se DJ Harvey, Efdemin, Pender Street Steppers, DJ Nobu, Dorisburg, Prosumer, Ben UFO, Jane Fitz i Leon Vynehall.


Ako želite doznati više o klubu Concrete; publici, rezidentima, osoblju, razglasu i drugim potankostima RA in Residence je napravio fantastičan presjek kojeg možete proučiti ovdje.

Pariške vlasti odobrile cjelodnevne partije