Baner

PEZNT-ov Burek na #6 najprodavanijih Traxsource house traka!

Subota, 18 Ožujak 2017

Pričaš li o domaćem houseu (jer se o tome pričati mora) nit razgovora nezaobilazno i express linijom vodi prema Tomu Pasanecu, kojeg bolje poznaješ kao Blacksoula.

 
Pripada mu bradata crna glava ljubitelja balkanske institucije bureka, tate Blacksoul Musica kao ideje jednog koherentnog domaćeg house sliva i jednog pola dualnosti koji čini novi svježe hrskavi nedavno iz pećnice sive tvari izvađeni PEZNT projekt, gdje na drugoj strani house klackalice stoji sretno spojena protuteža beata po glazbenoj estetici, Mark de Line.
 
Pa je crni Tom upao sa sasvim necrnom vijesti jednog prekrasnog uspjeha suverenog razbijanja toplista trudom i iskustvom. Radi se o PEZNT-ovom, s Blacksoul Musica izdanom, singlu masne mesnate sočne umotanosti čije samo ime ti šalje okusne pupoljke u overdrive i rezultira Pavlovljevim refleksom - "Burek". Traxsource je digitalna lokacija uspjeha na kojem se dogodila jedna od onih neobičnih situacija koje nikada zapravo ne poželiš na glas kada kreneš u love na san. PEZNT je ipak ostavio na lojtrici pod sobom sve svoje uzore i idole na realnom mjestu mjerljivih uspjeha liste najprodavanije house glazbe Traxsourcea na kojem su se popeli na vrtoglavo 6 mjesto, s okom suvereno uperenom prema prvom. Ako već sanjaš nema razloga da ne bude veliko.

 
Vijest stiže kao trešnja na vrhu vijesti da su trake s WMC Miami 2017. samplera poharale ostale prodajne ljestvice smještanjem na 11. mjesto nu disco/indie redaljke, 40. mjesto jackin house ekipe i 57. na tech house zvučnom lovištu
 
Pa kada domaći uspiju s velikim planovima sretan si kao da je postignuće tvoje, a žudi li esencijalni balkanski gen u tebi za baš svojim osobnim soničnim burekom po njega u podršku PEZNT-u skačeš ovdje. Čini se da svi žele griz PEZNT-ova "Bureka". Gricni i ti i smotali se vi nama ovaj vikend do neprepoznatljivosti!
 
PEZNT-ov Burek na #6 najprodavanijih Traxsource house traka!